Calin Popescu Tariceanu: Este un buget care nu imi inspira optimism!

427

21 calin popescu tariceanuBugetul pe 2013 a provocat un scandal imens intre liberali. Calin Popescu Tariceanu critica bugetul la care a lucrat conducerea partidului si cere explicatii.

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a facut in sedinta PNL o prezentare a proiectului de buget pe anul 2013. A fost o discutie foarte lunga, in care s-au implicat foarte multi membri ai partidului pe aceasta prezentare, insa fostul premier Calin Popescu Tariceanu a venit cu foarte multe critici.

Tariceanu a spus despre acest proiect de buget ca nu se poate aplica, iar multe dintre prevederi sunt gresite. Replica a venit din partea presedintelui partidului, Crin Antonescu, care i-a spus lui Tariceanu sa vina cu o varianta mai buna de buget. Multi parlamentari liberali s-au implicat in discutii si au afirmat ca este un buget care nu convine neaparat, insa acestea sunt constrangerile.

La iesirea de la discutii, Calin Popescu Tariceanu si-a mentinut punctul de vedere si a declarat public: „Este un buget care nu imi inspira optimism”.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos