Calin Popescu Tariceanu: Este un buget care nu imi inspira optimism!

21 calin popescu tariceanuBugetul pe 2013 a provocat un scandal imens intre liberali. Calin Popescu Tariceanu critica bugetul la care a lucrat conducerea partidului si cere explicatii.

Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a facut in sedinta PNL o prezentare a proiectului de buget pe anul 2013. A fost o discutie foarte lunga, in care s-au implicat foarte multi membri ai partidului pe aceasta prezentare, insa fostul premier Calin Popescu Tariceanu a venit cu foarte multe critici.

Tariceanu a spus despre acest proiect de buget ca nu se poate aplica, iar multe dintre prevederi sunt gresite. Replica a venit din partea presedintelui partidului, Crin Antonescu, care i-a spus lui Tariceanu sa vina cu o varianta mai buna de buget. Multi parlamentari liberali s-au implicat in discutii si au afirmat ca este un buget care nu convine neaparat, insa acestea sunt constrangerile.

La iesirea de la discutii, Calin Popescu Tariceanu si-a mentinut punctul de vedere si a declarat public: „Este un buget care nu imi inspira optimism”.

Sursa: rtv.net

Calin Popescu Tariceanu: Este un buget care nu imi inspira optimism! was last modified: ianuarie 21st, 2013 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...

Discuție mesaj

  1. silvia

    DOMNULE TARICEANU,SI ALTII CA EL,OBISNUTIVA SI CU PUTIN CA POPORUL ROMAN DE CIND ATI VENIT LA PUTERE SAU INVATAT CU APROAPE NIMIC!!!! INVATATI-VA SA VA PLATITI SINGURI DAMELE DE COMPANIE ,HOTELURILE UNDE STATI SI MASINILE CE VRETI SA LE AVETI!!!! MAI VENITI SI CU BANII VOSTRI CA PENTRU NOI NU FACETI MAI NIMIC (IN AFARA DE A NE MINCA BANII)….LA MUNCA NU LA INTINS MINA TRINTORILOR!!!!!!!!

Comentariile nu sunt permise

spre