Calin Popescu Tariceanu este noul PRESEDINTE AL SENATULUI: „Vreau sa ajungem sa traim intr-o tara normala”!

593

1dddCalin Popescu Tariceanu este noul presedinte al Senatului dupa ce a fost ales cu 93 de voturi.

Noul presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a prezentat, luni, in plen, obiectivele pe care le va urmari la sefia Senatului, precizand ca va incerca sa fie un presedinte corect, echilibrat si echidistant, dar si implicat, care nu va asista pasiv la ceea ce se intampla in societate.

„Voi incerca sa fiu un presedinte corect, echilibrat si echidistant, implicat. Nu voi asista pasiv la ce se intampla in societate si in politica”, a spus Tariceanu, adaugand ca rolul Senatului nu trebuie sa fie doar legislativ, ci sa aiba si rol de dezbatere si de garant al democratiei si statului de drept.

Calin Popescu Tariceanu a mai spus ca va milita pentru cele patru libertati fundamentale, pe baza carora s-a construit Uniunea Europena si pe o societate bazata pe modelul social european.

„Vreau sa ajungem sa traim intr-o tara normala, care nu mai este divizata si macinata de conflicte, asa cum s-a intamplat in ultima perioada. Trebuie sa avem si curajul si dorinta de a colabora pe anumite teme majore”, a mai declarat noul presedinte al Senatului.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos