Calin Popescu Tariceanu, iesire dura pe Facebook la adresa lui Ciolos: „Mai rasfirati, baieti! Macar in forurile de la Bruxelles, daca acasa nu se poate”

354

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, il acuza pe Dacian Ciolos ca ar fi omul serviciilor secrete si arata ca acesta a ajuns in cele mai inalte functii fara a fi validat prin vot, ci doar numit.

„Au trecut doua zile de la reuniunea dedicata desemnarii noilor sefi ai forurilor de la Bruxelles si nu am vazut inca necesara conferinta de presa a dlui Klaus Werner Iohannis, in care sa transmita poporului ce a negociat acolo si cu ce rezultate.

Nu am vazut nici macar anuntul unei asemenea conferinte, pentru viitorul imediat. Ca si cum actiunea de la Bruxelles ar fi totuna cu escapadele la ski ale domniei sale, adica ceva ce-l priveste strict si personal.

Este inacceptabil ca romanii sa nu stie cu ce mandat merge presedintele la asemenea reuniuni inalte, cum este inacceptabil ca Presedintele sa nu prezinte un raport Parlamentului.

La randul sau, dl.Ciolos, alt negociator de ungher, se mira ca e huiduit de colegii eurodeputati la primul discurs, dupa ce critica exact discutiile netransparente.

Se poate cinism mai mare de atat? si din partea cui? A unuia dintre personajele cu cea mai misterioasa biografie post-decembrista, ajuns comisar european, consilier prezidential, prim-ministru, sef de partid fara sa fie validat prin vot vreodata.

Cine si cum l-a impins permanent din spate pe acest personaj? Cine a negociat mereu pentru el? Unchiul Ardelean? Traian Basescu? Tata socru francez? Amicul Barnier? Baietii din padurea Baneasa? Raman la parerea mea: mai rasfirati, baieti! Macar in forurile de la Bruxelles, daca acasa nu se poate…”, scrie Calin Popescu Tariceanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos