Camera Deputatilor a cumparat 50 de Dustere noi, in valoare de trei milioane de lei!

850

1deptCamera Deputatilor a cumparat 50 de autoturisme marca Dacia Duster, in valoare de trei milioane de lei, si vor fi platite din bugetul anului 2013.

Din suma totala vor fi scazuti 221.000 lei, reprezentand vouchere obtinute pe 34 de masini vechi duse la Remat, precizeaza Directia Comunicare a forului legislativ.

In luna iunie, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, anunta ca la Camera Deputatilor vor fi achizitionate 50 de autoturisme pentru a inlocui masinile uzate care au peste 13 ani vechime si peste 700.000 de kilometri parcursi, el argumentand achizitia prin costurile ridicate de intretinere, care ar fi mai mari, pe an, decat contravaloarea unui autoturism nou.

„Se vor face achizitii de automobile pentru a le inlocui pe cele care au peste 13 ani si care costa mai mult decat o masina noua. in fiecare an. Vor fi achizitionate in jur de 50 de masini”, a spus atunci presedintele Camerei Deputatilor.

El a precizat ca urmeaza sa fie inlocuite autoturismele aflate la dispozitia membrilor Biroului Permanent, a liderilor grupurilor politice, a presedintilor de comisii, marca Daewoo Nubira si care au peste 700.000 de kilometri parcursi.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos