Campania de imagine demarata in forta de FIREA prin scoli SANCTIONATA ACID de o actrita: „VACA ROSIE e mai periculoasa decat Balena Albastra!”

681

Actrita Natalie Ester a publicat pe Facebook un mesaj acid privind actiunea de imagine pe care Gabriela Firea a lansat-o intr-o scoala din Bucuresti sub pretextul ca lupta impotriva jocului „Balena Albastra”.

„Doamna Firea umbla prin scoli si sustine o campanie in care se canta ‘fetitele sexy vor na na’ si ‘beau multe pahare” nu stiu de care. Domnia sa numeste asta ‘muzica de calitate’. Aplauda si danseaza alaturi de copiii imbracati cu forta in tricouri cu iz electoral. Vaca Rosie e mai periculoasa decat Balena Albastra”, a scris actrita.

Gabriela Firea si Carmen Dan au lansat, marti, intr-o scoala din Bucuresti o campanie „Stop joc! E viata ta!” prin care isi propun sa le atraga copiilor atentia asupra riscurilor la care se expun reprezentate de unele jocuri online. Campania a fost demarata pentru a le explica elevilor din scolile bucurestene pericolul la care se expun atunci cand descarca jocuri si aplicatii online. Actiunea are loc dupa ce au aparut tot mai multe informatii despre copii care ar fi intrat in jocul Balena Albastra, scrie aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos