Campanie REALITATEA TV: "Cine, Când și Cum schimbă România" SPUNE-ȚI PĂREREA

288

Împovărați de cei peste 20 de ani de tranziție și de ultimii ani de criză economică, românii par să fi ajuns la un moment de cotitură.

După ce s-au apropiat mai mult ca niciodată de visul unei Românii civilizate, europene și dezvoltate, acesta a fost ciobit brusc de criza economică ce a făcut ravagii, în ultimii patru ani, în întreaga lume.

Mult rău au făcut și conflictele politice din ultimul luni, astfel că anul 2013 se anunță un moment-cheie în istoria României. 

Plecând de la premisa că mass-media românești nu trebuie să amplifice degradarea societății, ci să promoveze modele și soluții prin care țara noastă poate ieși din spirala așecului, Realitatea TV lansează campania „Cine, Cum și Când schimbă România”.

La urma urmelor, suntem o ţară stabilă politic şi sigură, cu instituţii moderne şi administraţie eficientă, o ţară cu potenţial economic mare, cu resurse naturale bogate şi capital uman bine pregătit. E momentul să demonstrăm că nu suntem o simplă rudă săracă a familiei euro-atlantice, ci un stat care poate vorbi de la egal la egal cu partenerii noștri. 

Cine sunt însă oamenii care pot duce România pe drumul cel bun și care sunt soluțiile pentru regenerarea economică, politică și socială a țării noastre? Realitatea TV vă îndeamnă să răspundeți la această întrebare în săptămânile care urmează, pe parcursul desfășurării campaniei „Cine, Când și Cum schimbă România”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos