Loading...
Cand in MAI domneste ”secretara din Videle”: chestorul demis in cazul politistului pedofil a fost ”pedepsit” cu o noua functie, director al Politiei Bucuresti! – Circul Politic

Cand in MAI domneste ”secretara din Videle”: chestorul demis in cazul politistului pedofil a fost ”pedepsit” cu o noua functie, director al Politiei Bucuresti!

Chestorul de Politie Marius Voicu – aflat in grupul de 18 politisti vizati de Corpul de Control al MAI in legatura cu modul de actiune in cazul politistului Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale – a devenit director general al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, dupa ce i-a incetat imputernicirea ca adjunct al sefului IGPR, precizeaza Ministerul Afacerilor Interne, adaugand ca aceasta functie, inferioara celei detinute, este ocupata prin concurs.

„Imputernicirea domnului chestor de politie Marius Voicu in functia de adjunct al Inspectorului General al Politiei Romane a incetat. Acesta a fost trecut pe o functie inferioara, cea pe care a ocupat-o prin concurs inainte de imputernicirea in cadrul I.G.P.R., respectiv Director General al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti”, anunta MAI.

Marius Voicu s-a numarat printre politistii vizati de controlul declansat de Ministerul Afacerilor Interne in luna februarie, in legatura cu modul de actiune in cazul politistului Eugen Stan, acuzat ca a comis mai multe agresiuni sexuale.

Sursa: stiripesurse.ro

Cand in MAI domneste ”secretara din Videle”: chestorul demis in cazul politistului pedofil a fost ”pedepsit” cu o noua functie, director al Politiei Bucuresti! was last modified: martie 27th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close