Când nici membrii PSD nu mai cred in propriul program de guvernare, atunci incep povestile cu ”Bau-Bau”! Ciolos il da in judecata pe Nicolicea pentru declaratiile iresponsabile, cum ca Soros ar fi finantat guvernul tehnocrat!

441

După ce președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, deputatul PSD Eugen Nicolicea a susţinut că George Soros a plătit bani grei pentru a-i finanța pe miniștri tehnocrați, inclusiv pe Dacian Cioloș, fostul premier reacţionează dur pe Facebook. Cioloş spune că îl va da în judecată pe Nicolicea, dându-i astfel ocazia să aducă „mai multe explicaţii şi probe” în legătură cu afirmaţiile sale, scrie stiripesurse.ro.

„Domnul deputat PSD care a spus ieri că omul de afaceri George Soroș ar fi plătit bani ca „niște oameni să ajungă în Guvernul României” anul trecut și că m-ar fi „finanțat”, va avea ocazia nesperată de a oferi mai multe explicații și probe în instanță. Acolo va avea șansa să reflecteze, la rece, asupra a ceea ce înseamnă o declarație politică iresponsabilă.

După numai șase luni de la alegeri, coaliția PSD-ALDE și-a înscăunat al doilea guvern, dar a repus în funcții mai toți miniștrii pe care i-a dat jos pentru incompetență. Un scandal politic penibil pentru PSD, cu costuri uriașe pentru credibilitatea României. Ziariști independenți sunt hărțuiți pentru că au îndrăzneala să cerceteze afacerile mai marilor politici. Finanțele țării sunt în pericol. Bursele medicilor rezidenți dispar miraculos. Creșterile salariale anunțate nu pot fi aplicate. Magnificele promisiuni făcute în campania electorală sunt în… pom. Pe scurt, nici măcar membrii PSD nu mai cred în propriul program de guvernare.

Aceasta este realitatea pe care PSD se străduiește să o facă uitată. Atunci, încep poveștile cu Bau-Bau.

Un Bau-Bau mare, urât și puternic, care vrea să le facă rău, care-i urmărește, care nu le dă pace pe culoarele Parlamentului și nu-i lasă pe bravii lideri PSD să facă lucrurile minunate pe care le-au promis… Nu vă temeți de Bau-Bau, domnilor!

Eu cred că de câte ori dl Dragnea și ai lui îl pomenesc pe dl Soroș, spun, de fapt, următoarele: „Iar am dat cu oiștea-n gard! Oamenii își pun întrebări și nu ne mai votează! Repede, băgați povestea cu Bau-Bau!”.

Fantezii și povești cu conspirații și forțe oculte, de ținut oamenii ocupați cu orice altceva decât cu minciunile și eșecurile lor.”, a scris Dacian Cioloş pe Facebook.