Cand nu isi etaleaza muschii pe la TV, Mircea Badea se faleste cu salariul lui de peste 10.000 de euro!

483

Celebrul polițist Marian Godina și-a publicat pe facebook fluturașul de salariu. Acesta a dezvăluit că în fiecare lună câștigă 3045 de lei. Mircea Badea l-a ironizat într-o postare pe facebook, distribuind o știre cu acesta alături de comentariul: „Daaa, sunt fericit! Sampanie!”.

În replică, Godina l-a provocat, tot pe facebook să-și publice și el salariul și să-l doneze unei familii necăjite.

„Îi propun ceva mult mai fain decât a da share și a se bucura la sutele de comentarii ale fanilor lui care mă făceau în toate felurile. Mircea, postează și tu o poză cu salariul tău, apoi găsește un copil dintr-o familie necăjită și hai să îl facem fericit. Îi donăm amândoi salariile noastre, exact cât scrie pe fluturaș. La mine 3045 lei, la tine cât o fi. Sper să accepți. Abia ne și cunoaștem, că tot știu că-ți sunt simpatic” a scris Godină pe facebook.

Mircea Badea nu a rămas dator și i-a răspuns în stilul caracteristic:

„Cand o sa fiu platit din bani publici, o sa-mi fac public venitul. Deocamdata va spun doar ca e multiplu cu 2 cifre al salariului lui Godina. Cat despre ajutorarea copiilor, militianul are tupeu nesimtit. Ai mult de recuperat, politrucule. E ca si cum te-ai duce la Trump sa-l provoci sa faca si el un hotel”, a scris și Badea pe facebook.

Potrivit unor surse din media, Mircea Badea ar încasa aproximativ 12.000 de euro pe lună de la trustul Intact, însă informația nu a putut fi confirmată. Cert este, însă că așa cum a dezvăluit și celebrul jurnalist al Antena 3, încasează lunar de peste 10 ori mai mult decât Godina.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos