Cand primarul FIREA nu-i acasa, penalii PSD joaca pe masa! Primaria Capitalei a devenit ring de violente si umilinte zilnice, acuza consilierii USR!

393

E scandal la Primaria Capitalei. Reprezentantii USR ii acuza pe PSD-istii de la Consiliul General al Municipiului Bucuresti de sabotaj, dupa ce 4 consilieri ai Uniunii nu au fost validati pana acum, desi si-au castigat acest drept la alegerile de anul trecut.

Potrivit reprezentantilor partidului condus de Nicusor Dan, Simona Popa, consilierul general PSD si membru al Comisiei de validare, „a fugit” din sala de consiliu atunci cand comisia ar trebui sa se intruneasca si sa le valideze mandatele celor 4 consilieri USR.

Pentru a-si sustine declaratiile, acestia au postat pe Facebook un video in care Popa paraseste sala.

„Desi Gabriela Firea tine lectii de comportament si de respectare a votului bucurestenilor, in filmare se poate observa cum viceprimarul Badulescu ii face semn Simonei Popa sa iasa din sala, atunci cand urmeaza pe ordinea de zi validarea consilierilor USR.

Conform legii, USR are dreptul la 15 consilieri generali, drept acordat de peste 140.000 de bucuresteni care ne-au votat, dar PSD prin Simona Popa incalca dreptul acestora de a fi reprezentati asa cum au votat.

Da mai departe acest mesaj sa ajunga pana la Gabriela Firea ca sa vada ce fac consilierii PSD dupa ce ea pleaca de la sedinta”, se arata pe pagina USR.