Candidatii USL la parlamentare, prezentati pe National Arena

673

USL isi lanseaza miercuri, pe National Arena, candidatii la alegerile parlamentare, in prezenta liderilor formatiunilor componente, organizatorii anuntand prezenta a 80.000 de sustinatori. Evenimentul are loc concomitent cu Congresul PPE, care se desfasoara la Palatul Parlamentului.

In frunte cu Victor Ponta, care va candida in acelasi colegiu din Gorj ca si in 2008, 17 dintre cei 21 de membri ai actualului Cabinet vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

De asemenea, mare parte dintre actualii parlamentari USL vor candida pentru un nou mandat, inclusiv Dan Voiculescu.

Nume sonore noi de candidati din partea USL sunt, printre altii, George Becali, Gabriela Firea si Sebastian Ghita.

Nu vor candida Florin Georgescu, Mona Pivniceru, Leonard Orban si Raed Arafat. In rest, toti ceilalti isi vor incerca sau reincerca norocul pentru a deveni sau redeveni parlamentari.

Mitingul de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare este programat miercuri, pe Arena Nationala, intre orele 18.00 si 20.00. Scena pe care se va desfasura evenimentul de lansare a celor 452 de candidati va fi asezata in zona aferenta terenului, ca si la concerte, dar, spre deosebire de acestea, manifestatia USL nu va beneficia de show-uri, concerte sau reprezentatii de gen, asa cum s-a intamplat anterior, urmand sa se desfasoare intr-un registru solemn-serios.

Reprezentantii USL vor avea la dispozitie practic o zi pentru toate actiunile organizatorice de placare a terenului, ridicare a scenei si montare a materialelor publicistice de tip electoral, pentru ca marti Arena gazduieste meciul de fotbal Romania-Olanda.

Participantii la mitingul USL se vor aseza in tribune si peluze intr-o ordine stricta, prestabilita, criteriile asezarii depinzand de judet, organizatie, partid, iar participantii vor primi numarul locului, al randului si al sectorului de tribuna in care se vor aseza.

Autobuzele, troleibuzele si tramvaiele care circula in zona Arenei Nationale vor avea miercuri trasee modificate, din cauza restrictiilor de trafic pe strazile Pierre de Coubertin, Basarabia, Vatra Luminoasa si Maior Coravu.

Trei strazi si un bulevard din zona National Arena vor fi inchise din cauza mitingului. Astfel, de la ora 11:00, va fi inchisa total circulatia rutiera pe strazile Pierre de Coubertain, Vatra Luminoasa si Maior Coravu. De asemenea, incepand cu 18:30, nu se va circula pe bulevardul Basarabia, intre Piata Hurmuzachi si bulevardul Chisinau.

Politistii solicita soferilor sa evite perimetrul adiacent National Arena, sa circule cu viteza redusa si sa opreasca doar in locurile special amenajate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos