CAPITALA IN FALIMENT! Prin infiintarea celor 19 societati comerciale, FIREA alege ”drumul cel mai scurt spre praduirea banilor publici”, anunta Florin Budescu!

495

Jurnalistul Florin Budescu critica dur intentia primarului Gabriela Firea de a infiinta 19 societati comerciale care sa sa se ocupe de lucrarile de interes public. „Probabil, un grup de mafioti a ajuns la concluzia ca acesta e drumul cel mai scurt spre praduirea bogatului Bucuresti”, spune Budescu.

Jurnalistul aminteste ca o cunoaste pe Firea de foarte mult timp si nu ii prevede deloc un viitor roz.

„Prin anii 90, ma vedeam cu Gabi Vrinceanu, actualmente Gabriela Vranceanu Firea Pandele ot Voluntari Vale, pe la conferintele de presa. Ea era cu microfonul de la TVR in mana, eu serveam patria pe glia de la Mediafax.ro. In 1999, ea, Ionut Popescu si Adrian Vasilescu au fost adusi la Guvern de premierul Isarescu purtatori de cuvant.

Acesta le dadea in fiecare dimineata, la 8.30, teme. Gabi a fost aleasa, s-a acreditat public ideea ca pentru ca la comunicare era cea mai fasneata. Stie perfect despre ce e vorba, nimic nu scuza ce face acum.

Probabil, un grup de mafioti a ajuns la concluzia ca acesta e drumul cel mai scurt spre praduirea bogatului Bucuresti. Da, este, dar si cel mai sigur spre enervarea celor mai explozivi munteni: bucurestenii. Cand se vor enerva, femeia asta va avea interzis in Capitala. (Daca va mai fi in libertate.) Iar PSD va fi terminat politic”, a scris Budescu pe Facebook.

Intr-un articol pentru Romania libera, Budescu a publicat mai multe opinii ale unor economisti despre intentiile Gabrielei Firea. Toti acestia cred ca e vorba despre constituirea unei pusculite de partid, care va aduce Capitala Romaniei la faliment.

“Daca doamna Firea vrea sa faca un fel de superprimarie, monopol economic, social, politic, cultural si educativ, treaba domniei-sale, dar se ridica niste probleme de fond”, a spus pentru RL profesorul universitar de economie Mircea Cosea. Din initiativa primaritei se nasc mai multe necunoscute. “Cum imparte edilul bugetul la aceste societati? Pe baza caror norme sau principii? In piata se lucreaza pe licitatie. Aici cum face? Bugetul trebuie sa aiba niste principii: tipul de activitate, incasarile. Aceste intreprinderi sunt autonome? Sunt autofinantate?”, se intreaba Cosea, citat de aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos