Caraghioasa echipa castigatoare s-a destramat! Raluca Turcan si Dan Motreanu ii cer demisia lui Florin Citu

975

PNL s-a reunit in sedinta pentru a valida intelegerea cu PSD. Este putin spus ca s-a negociat in genunchi”, sustine Turcan intr-un mesaj adresat colegilor de partid. „Ca “lider” politic al PNL nu mai ai nicio autoritate morala, niciun ascendent asupra liberalilor care au votat la Congres”, scrie Dan Motreanu, pe facebook.

Raluca Turcan, care l-a sustinut pe Citu la sefia PNL, nu a participat la sedinta conducerii partidului in care se voteaza intelegerea cu PSD.

„Din tot ce am citit in presa, nu am vazut nicio idee politica, de viziune, de la negociatorii partidului pe care sa o vedem transpusa in avantajul politic al PNL! PSD-ul v-a dat in fiecare zi teme, la care voi reactionati. Este putin spus ca s-a negociat in genunchi. Mandatul lui Florin Catu nu a fost decat un sir de minciuni, greseli si jocuri personale. As spune ca e de domeniul patologicului. Florin, iti imaginezi ca nimeni nu se prinde de minciunile tale? Toti se prind, iti garantez. NIMIC din ce ai spus pana acum, tu, presedintele partidului, nu a fost adevarat! Doar un sir de minciuni. Si nu numai de minciuni dar si de lipsa de responsabilitate”, se arata in scrisoarea Ralucai Turcan, citata de news.ro.

Ministrul Muncii il acuza chiar pe premier ca e „dispus sa joace la poker pana si banii de pensii”. „De mai bine de o luna ma tin de capul tau si-ti spun repetat ca de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii si de alocatii pt ca i-ai luat la rectificare doar ca sa dai tu bine la cifre in postarile de pe facebook”, spune Turcan.

La randul sau, Dan Motreanu aminteste de pozitionarea anti-PSD a lui Citu care a fost uitata in mai putin de doua luni.

„Niciunde in lumea aceasta NU iti poti incalca atat de repede si intr-un mod atat de profund tot ceea ce ai sustinut si promis pentru a te alege presedinte de partid. Nu este permis! Nu poti castiga Congresul cu un program si un mesaj puternic impotriva PSD, nu iti poti construi cariera politica doar pe acest discurs, expus intr-un mod aproape „isteric” in timpul Congresului si apoi, dupa nici doua luni de zile, sa propui tot TU sa se faca Guvern cu PSD si sa duci negocieri nu doar pentru guvern de criza cu masuri imediate, de criza, ci sa ai negocieri pe teme care ne despart ideologic precum fiscalitatea, justitia sau viziuni constitutionale. Este absolut imoral si neprincipial, si chiar daca pentru moment pare singura solutie pentru un Guvern stabil, ca “lider” politic al PNL nu mai ai nicio autoritate morala, niciun ascendent asupra liberalilor care au votat la Congres, pentru ca probabil multi te-au votat chiar pentru ca te-ai prezentat anti-PSD in fata lor, si, din acest motiv, se impune un gest de onoare!”, a scris Motreanu pe Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos