Carmen Dan o dă întoarsă ca la Videle: repede ne agităm că pentru 8.000 de polițiști scad salariile, dar uităm că pentru alți 20.000 de polițiști cresc!

541

Ministrul de Interne, Carmen Dan,vine cu noi precizări în scandalul iscat după ce sindicaliştii au acuzat faptul că pentru mii de poliţişti salariile scad, ca urmare a „revoluţiei fiscale”.

Întrebată de jurnalişti despre acest subiect, Carmen Dan le-a atras atenţia acestora că deşi pentru unii remuneraţiile vor fi reduse, pentru zeci de mii de agenţi, acestea vor creşte substanţial.

„Eu zic să aşteptăm până la bilanţul Poliţiei Române şi să cum stă treaba cu minusul. Nu am avut decât un singur interes în toate intervenţiile mele: să prezint situaţia reală şi să dau exemple concludente. (…) Văd că ne întoarcem la problema că pentru 8000 de politişti scad salariile, dar uităm că veniturile pentru alţi peste 20.000 de politişti cresc. Am găsit posibilitatea să îi recompensăm pe toţi, nu pe bază de pontaj, ci pe încadrare. Exact pe cei care au misiuni, care fac activităţi de cercetare.”, a declarat şefa MAI, după bilanţul Poliției de Frontieră Române.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos