Carmen Dan pune punct celui mai penibil episod din cariera ei: dosarul ”Microfonul”, desprins parca din bancurile cu militieni!

322

Ministrul de Interne, Carmen Dan, nu a dorit sa comenteze luni deciziile procurorilor in dosarul ”Microfonul”, dar a afirmat ca ancheta este ”una serioasa”.

„Am vazut concluziile anchetatorilor. Nu comentez decizia procurorilor. Mi s-a parut o ancheta serioasa”, a declarat Carmen Dan, la Parlament, inainte de sedinta BPN al PSD.

Procurorii de la Parchetul General au clasat dosarul deschis in legatura cu dispozitivul de inregistrare gasit in locuinta ministrului de Interne, Carmen Dan.

Procurorii au inchis dosarul intrucat, spun ei, nu a fost vorba de violare a domiciliului si a vietii private, asa cum afirma Carmen Dan.

Potrivit anchetatorilor, microfonul nu functiona si a fost instalat de doi barbati chemati de sora lui Carmen Dan tocmai pentru a verifica daca in apartamentul inchiriat de ministrul de Interne in Bucuresti exista tehnica de inregistrare. Cei doi barbati au fost intalniti de sora lui Carmen Dan la o manastire.

Sursa: aktual24.ro