Loading...
”Carmensita” Dan își plimbă odrasla în delegații oficiale! Fiul impresionat de ”puterea” mamei, o alintă pe aceasta ”boasa”! – Circul Politic

”Carmensita” Dan își plimbă odrasla în delegații oficiale! Fiul impresionat de ”puterea” mamei, o alintă pe aceasta ”boasa”!

“Boasa” – așa o alintă fiul lui Carmen Dan pe ministrul de Interne. Darius Costin Dan are o mulțime de postări pe Facebook care arată că este un băiat de bani gata. Doar mama e ministru și, mai ales, mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea.

Tânărul conduce o mașină luxoasă, se plimbă prin țări străine  și și-a descoperit o pasiune subită tocmai pentru Pablo Escobar, celebrul mafiot columbian.

Mai mult, acesta și-a dat de gol mama, dezvăluind că l-a luat cu ea într-o delegație oficială în Spania. Foarte mândru, Darius Costin le-a arătat și prietenilor virtuali fotografii din sala de ședinte cu “boasa” (femininul de la boss)

Sursa: b1.ro

”Carmensita” Dan își plimbă odrasla în delegații oficiale! Fiul impresionat de ”puterea” mamei, o alintă pe aceasta ”boasa”! was last modified: ianuarie 15th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close