Cartitele din PNL lanseaza fake news pentru a prinde un loc pe listele de la europarlamentare

163

Intoxicarile in jurul PNL sunt la ordinea zilei dupa ce Ludovic Orban a declarat deschis ca va sparge gastile useliste sau pedeliste astfel incat toata lumea sa urmeze interesul partidului. Asa se face ca pe surse apar liste care mai de care mai primenite cu asa-zisi oameni ai actualei conduceri. Unul dintre cei aflati pe listele premature a rabufnit si a dat o declaratie scrisa ca nici nu are de gand sa fie pe listele cu candidatii la alegerile europarlamentare din 2019.

 Aflat ultimul pe lista publicata, Cristi Barbu, secretar general adjunct, spune ca exista in partid indivizi care platesc pentru ca „informatii false” sa ajunga in presa pentru a starni neliniste in partid dupa cresterile din sondaje. Cristi Barbu a dat o replica acida la adresa celor pe care ii considera „manipulatori”. „Daca vreti sa candidati la alegerile europarlamentare, aveti grija mai bine sa castigati respectul si votul filialelor din care proveniti”, a precizat liderul PNL, intr-o postare pe Facebook. Iata mesajul postat de Cristi Barbu:

„Dragilor, nu ati saracit de cand tot platiti articole cu informatii „pe surse”? Nu va mai saturati de manipulare si intoxicari?

Va dau, in scris, acum! Sa se considere o declaratie pe proprie raspundere: NU VOI CANDIDA LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE si nu a existat NICIODATA o discutie despre o asemenea candidatura!. Acum, dupa ce am facut declaratia, trebuie sa va spun si de ce au comandat cei interesati articolul acesta. Incearca sa induca oamenilor ideea ca Ludovic Orban actioneaza dupa bunul plac, face si desface liste de candidaturi de unul singur.

Cine il cunoaste pe Ludovic Orban stie ca toate deciziile pe care le ia sunt prin consultare si consens, iar in privinta listelor de candidatura pentru alegerile europarlamentare, filialele vor stabili candidatii. Asa ca, voi, cei care dati informatii false catre presa, daca vreti sa candidati la alegerile europarlamentare, aveti grija mai bine sa castigati respectul si votul filialelor din care proveniti”.

Sursa: romaniaonline