Cătălin Ivan le transmite un mesaj tranșat colegilor de partid: ”Eu cred că a venit momentul oportun ca Dragnea să devină istorie în PSD!”

387

Catalin Ivan, europarlamentar PSD, a declarat, pentru Mediafax, ca relatia dintre premierul Mihai Tudose si liderul PSD a „evoluat firesc”, iar in aceste conditii Liviu Dragnea va intra in scurt timp in istoria PSD, iar premierul Tudose va avea oportunitatea sa organizeze guvernul dupa cum considera.

„Lucrurile au evoluat firesc, aici se ajungea oricum, nu era alta varianta. Cand incerci sa te comporti ca un dictator si sa ii dai pe toti de o parte, sa le inchizi gura, sa omori orice idee de dezbatere interna in partid, cand iei singur deciziile, cand iti urmaresti agenda personala si sacrifici intregul partid, cand ai intelegeri ascunse cu procurori si iti dai colegii de partid pe mana DNA, atunci nu poate fi decat acesta sfarsitul. Eu cred ca a venit la momentul oportun si, intr-o luna-doua, Liviu Dragnea va fi istorie in PSD. Vom avea sansa sa schimbam in Guvern ce-i de schimbat, sa se modifice structura Guvernului, iar Mihai Tudose sa-si faca echipa lui sa conduca. Altfel, nu va avea nicio sansa sa aiba o guvernare eficienta”, a declarat eurodeputatul.

Europarlamentarul a adaugat ca, pana la un viitor congres, conducerea PSD ar trebui impartita intre mai multi lideri, mergand pe aceeasi idee formulata si pe Niculae Badalau in scrisoarea trimisa, luni, catre colegii PSD.

„In partid, sunt foarte multe discutii care se deschid si pe care le vom avea, in perioada urmatoare. O conducere colectiva ar trebuie sa fie interimara, doar pentru o perioada foarte scurta de timp, pana la congres. Sper ca lucrurile sa se transeze la Iasi, pe 29 ianuarie. Nu stiu ce va fi, dar sper”, a spus Catalin Ivan.

Despre ministrul de Interne, europarlamentarul a declarat ca ministrul nu are ce cauta acolo, de vreme ce nici pregatirea profesionala, nici experienta nu o recomanda penru acest post si ca doar este omul loial al lui Liviu Dragnea in MAI.

„Carmen Dan n-avea ce sa caute acolo, nu o recomanda nimic, nici pregatirea profesionala, nici experienta. A fost pusa doar pentru ca Liviu Dragnea avea nevoie de un om loial si prin care el, personal, sa controleze Ministerul de Interne. Este o obsesie mai veche a lui Liviu Dragnea si pentru ca nu putea sa fie el acolo – era o functie prea mica pentru el – a pus-o pe Carmen Dan, care habar nu are despre ce e vorba. In nicio varianta, oricum ati analiza, n-avea ce sa caute acolo”, a conchis europarlamentarul Catalin Ivan.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos