Catalin Ivan: peste 500.000 de membrii PSD ar putea fi afectati – ”Ce nu apuca Dragnea sa dea afara dintre membrii incomozi, dispar ei singuri din evidentele partidului!”

446

Europarlamentarul Cătălin Ivan susține că în PSD se întâmplă lucruri de Dosarele X, pentru că secretarul general Marian Neacșu ar fi dat parolele de la baza de date cu membrii PSD, iar acestea au început să șteargă membri aleatoriu, scrie stiripesurse.ro.

 

”La PSD se intampla lucruri demne de Dosarele X. Fie Neacsu a fost neglijent si a dat parola de la baza de date a partidului unor secretare care au inceput sa stearga membrii de partid, platite fiind de opozitia care vrea sa distruga majoritatea parlamentara, fie a platit Soros niste hackeri, dar cert este ca ce nu apuca Dragnea sa dea afara dintre membrii incomozi, dispar ei singuri din evidentele partidului.

Eu zic ca este ceva necurat la mijloc pentru ca tot Neacsu a fost cel care a trimis de la centru catre toate organizatiile de partid convocatoare cu membrii care trebuiau sa se prezinte in ziua de gratie 11 octombrie 2015 ca sa aleaga liderul maxim. S-a folosit aceeasi baza de date si am dovada fara echivoc ca atunci eram membru. Am mers si am votat. Impotriva, evident, dar votul imi confirma calitatea de membru.

Ii cer lui Marian Neacsu sa faca publica baza de date, sau sa ne dea acces tuturor celor peste cinci sute de mii de membri pentru ca fiecare ar dori sa verifice daca mai este sau nu. Cine stie cati am mai disparut?!!”, scrie Cătălin Ivan.