Catalin Morosanu o face knockout pe Alina Gorghiu: „Ajunge! PNL nu are nevoie de cai troieni si nici de sabotori”

Liberalul Catalin Morosanu, cunoscut pentru activitatea sa de luptator K1, intervine in forta in conflictul din PNL. Dupa ce referendumul pentru redefinirea familiei a esuat, mai multi liberali, in frunte cu Alina Gorghiu, fost lider al PNL s-au razvratit impotriva lui Ludovic Orban.

„Am privit cu atentie si ingrijorare reactiile unor colegi in urma rezultatului referendumului pentru modificarea Constitutiei, prin care au atacat public conducerea Partidului National Liberal.

Din pacate, acest comportament nu este unul singular, ci se inscrie intr-un sir de incercari sistematice de dinamitare a PNL si a activitatii noastre, a tuturor, de catre o grupare al carei principal exponent este un fost presedinte al partidului, doamna Alina Gorghiu.

Astazi am convingerea ca e absolut necesar sa amintim cateva lucruri.

Doamna Alina Gorghiu este cea care a reusit sa schimbe nu mai putin de patru candidati la Primaria Generala in 2016, ducand PNL la un scor dezastruos de 11%, obtinut de astazi apropiatul in gandire domn Predoiu.

Doamna Alina Gorghiu este cea care, prin felul in care a gestionat stabilirea listelor de candidati si campania pentru alegerile parlamentare din 2016, a purtat PNL spre alt record negativ, de 18%, partidul cunoscand noi valente ale ridicolului in urma renumitului episod cu sandvisul.

Doamna Alina Gorghiu este cea in mandatul careia s-a semnat protocolul dintre PNL si CPF, cu intregul suport al domniei sale, si prin persoanele pe care le mandatase in acest sens, domnii Ilie Bolojan si Gheorghe Falca. Faptul ca distinsa noastra colega alege astazi sa isi schimbe radical opinia si sa arunce vina spre persoane care au formalizat incheierea unui protocol in legatura cu care aceasta isi exprimase chiar public entuziasmul si sustinerea este o atitudine care nu ii face cinste.

Am convingerea ca PNL nu are nevoie de cai troieni si nici de sabotori, cu atat mai putin sa fie promovati si sustinuti in diferite functii sau chiar pe locuri eligibile pe listele pentru alegerile europarlamentare oameni cu zero rezultate, dar nenumarate lovituri interne la activ.

Da, doamna Gorghiu, aveti dreptate! Ajunge!”, scrie Catalin Morosanu pe pagina sa de Facebook.

Catalin Morosanu o face knockout pe Alina Gorghiu: „Ajunge! PNL nu are nevoie de cai troieni si nici de sabotori” was last modified: octombrie 10th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close