Catalin Predoiu va prezenta Guvernul din umbra al PDL, un mix de tinerete si competenta!

478

1predoiuPrim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anunta pe Facebook, ca luni va prezenta Guvernul din umbra al PDL, un mix de tinerete si competenta consacrata si care va da solutii noi pentru probleme vechi, nu ale politicienilor, ci ale cetatenilor si companiilor, potrivit mediafax.ro.

„Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL si premierul din umbra al Romaniei, a anuntat intr-o postare pe facebook ca luni, 23 septembrie, va prezenta componenta guvernului sau, alternativa la USL.Conferinta de presa va avea loc la sediul PDL din strada Valter Maracineanu, nr. 1-3, incepand cu ora 13:00”, informeaza PDL.

Predoiu sustine ca Guvernul sau din umbra va fi „un mix de tinerete si competenta consacrata”.

„Maine (luni, n.r.) voi prezenta guvernul alternativa al PDL. Un mix de tinerete si competenta consacrata cauta si va da solutii noi pentru probleme vechi, nu ale politicienilor, ci ale cetatenilor si companiilor, problemele care le fura timp din viata. Va propunem un concept nou, european, de guvernare autentic de centru dreapta: profesionista, bazata pe proiecte solide si argumentate, asumata, condusa de principii, nu de cifrele din sondaje si de interese clientelare. Un concept de guvernare in autentic interes public, pentru ca societatea romaneasca sa redevina o societate normala, care recompenseaza valoarea autentica, solidara, impacata cu ea insasi. Nu vrem doar sa fim mai buni decat actuala putere. Vrem sa fim cu adevarat buni, necesari Romaniei si ne vom stradui sa convingem prin fapte”, scrie Predoiu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos