Catalin Predoiu: ”PSD a facut PRAF reputatia externa a Romaniei! Dragnea NU INTELEGE ca nu poti fi in acelasi timp si european si brazilian”!

428

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a sustinut sambata ca Partidul Social Democrat a facut „praf” reputatia externa a Romaniei.

„PSD este si ramane adversarul nostru numarul unu, pentru ca este pericolul numarul unu pentru o societate democratica, sta in calea dorintei cetatenilor de a se desprinde de un mod de guvernare transparent. (…) PSD este partidul care a facut praf reputatia externa a Romaniei. Mai ieri l-am vazut pe Dragnea ca a sarit ca oparit de grija Europei, nu mai poate sa doarma. Nu intelege ca nu poti sa fii in acelasi timp si european si brazilian”, a spus Predoiu, la Consiliul National de Coordonare al PNL, citat de Agerpres.

El a sustinut ca, pentru ca Romania ca devina din nou atractiva, trebuie, intre altele, ca statul sa respecte cetateanul, antreprenorii sa fie sustinuti, trebuie invatamant profesional, eliberarea primarilor de reglementari necorelate.

Catalin Predoiu a facut apel la unitate in PNL.

„In sedintele de partid vorbim mai mult despre noi, nu despre cei de acasa. Si trebuie sa reparam acest lucru. Va chem sa practicam colegialitatea, respectul, unitatea, pentru ca drumul partidului catre guvernare trece prin unitatea partidului. Viziunea mea e aceea a unui partid unit, dar trebuie dublat de solidaritatea reala dintre membri. Lupta fratricida trebuie sa inceteze. Suntem egali in acest partid”, a spus prim-vicepresedintele PNL.

De asemenea, el a pledat pentru continuarea parteneriatului PNL cu presedintele Klaus Iohannis.

„Drumul nostru catre guvernare trece prin victoria lui Klaus Iohannis in 2019. Va invit sa ne asumam un obiectiv: un guvern politic al PNL in cel de-al doilea mandat al lui Klaus Iohannis”, a afirmat Catalin Predoiu, citat de aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos