Cati Andronescu, ironizata intr-un clip devenit viral de mai multi liceeni! „Orice evaluare evalueaza” Video

376

Un grup de tineri din Targu Frumos, ajutati de un profesor, au lansat o melodie hip-hop care a avut ca sursa de inspiratie o declaratie a Ecaterinei Andronescu. „Orice evaluare evalueaza pe subiectele pe care examenul le presupune, in evaluarea respectiva”.

„Orice evaluare evalueaza subiecte din evaluarea respectiva. si uite-asa vestul se ridica din toti tinerii nostri Care an de an pica Orice evaluare evalueaza subiecte din evaluarea respectiva. Te gandesti la minister si simti cum parul pe spate ti se ridica.

Refrenul melodiei „Iluzii pierdute” este, de fapt, o fraza rostita de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, in cadrul unei emisiuni la TVR 1, in contextul examenului de Bacalaureat.

Piesa fost scrisa, produsa si filmata de catre elevi de clasele a XI-a si a XII-a, de tineri care au absolvit de curand liceul si de catre profesorul lor de stiinte sociale.
Potrivit Edupedu.ro, clipul a fost filmat in doua ore, in spatele Casei de Cultura din Targu Frumos. A filmat Alex Oita, elev care trece clasa a XII-a (…) El vrea sa urmeze UNATC, regie sau imagine. Vocea si parte din versuri ii apartin lui Dragos Spatariu, care canta rap underground. El tocmai a terminat clasa a XII-a si a dat Bacalaureatul, i-am fost diriginte si s-a inscris acum la Facultatea de Geografie, la Iasi Dan Chicos, procesor la liceul „Ion Neculce” din Targu Frumos Dan Chisor, profesor de stiinte sociale, a explicat pentru Edupedu.ro ca ideea videoclipului ii apartine si a fost inspirata de situatia copiilor nascuti in anii 2000 pe care statisticile nu mai regasesc nici la Bacalaureat, nici in scolile profesionale, dar si de raspunsul dat de ministrul Educatiei la intrebarea „Bacalaureatul arata cunostintele pe care le-a acumulat un elev?” in doua zile de la lansare, melodia a fost ascultata de peste 20.000 de ori pe Youtube.

Ecaterina Andronescu: „Orice om este supus si erorilor” intrebata despre melodie hip-hop care a avut ca sursa de inspiratie una dintre declaratiile sale, Ecaterina Andronescu a declarat ca „orice om este supus si erorilor”, conform Mediafax. Dumneavoastra intotdeauna puneţi intrebari şi puneţi intrebari şi cand omul este cu gandul in alta parte sau cand nu este cu gandul in alta parte. De multe ori pana iţi revii, eu nu cred ca ma puteţi acuza ca nu ştiu sa vorbesc sau ca sunt din categoria celor care nu au invaţat la şcoala. Am invaţat şi am avut profesori foarte buni la limba romana. Dar orice om este supus şi erorilor. Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei in urma cu cinci zile, Ecaterina Andronescu a vorbit despre realizarile judeţului „Alexandria”, dupa ce a a incurcat numele judetului Teleorman cu cel al municipiului Alexandria.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos