Caz scandalos la DGASPC Sector 2! Dan Cristian Popescu ar putea intra in vizorul DNA!

Surse confidentiale din cadrul Primariei sectorului 2 au dezvaluit pentru Cetateanul.net existenta unor jocuri de culise, dincolo de limita legii, care ar fi contribuit la trucarea alegerilor unui nou sef la DGASPC (Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectie Sociala) sector 2.

Pentru examenul de sef al DGASPC, din data de 20 iunie, s-au inscris opt concurenti, dintre care doar sase au fost prezenti la proba scrisa. Concursul a fost organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici impreuna cu Primaria Sectorului 2, care au intocmit subiectele de concurs, cate doua variante de fiecare parte. Sursele din cadrul Primariei ne-au marturisit ca subiectele formulate de catre PS2 ar fi fost schimbate cu scopul de a se truca rezultatul concursului.

Astfel, in locul subiectelor care reflectau atributiile primarului ,din legea 215/2001, au fost introduse subiecte din legea 416/2001,privind venitul minim garantat, subiect cunoscut in detaliu doar de anumiti candidati.

Sursele noastre spun ca numirea sefului DGASPC este doar inca un episod din lupta subterana pentru putere din interiorul Administratiei sectorului 2, intre polii politicii PSD-PNL (primarul Mugur Toader vs. Dan Cristian Popescu).Sursele noastre spun ca acest concurs a fost transat cu cateva zile inainte de data de 20.06.2018, si ca reprezentantii ANFP, nu ar fi straini de acest demers. Un subiect care va trebui sa fie bine analizat de catre vicepresedintele ANFP Andreea Arcan, fiica senatoarei de Neamt, Emilia Arcan. Din informatiile noastre, institutii abilitate ale statului au inceput deja verificari in acest sens.

Vom reveni pe masura ce vom obtine noi informatii cu privire la acest caz.

Sursa: Cetateanul.net

Caz scandalos la DGASPC Sector 2! Dan Cristian Popescu ar putea intra in vizorul DNA! was last modified: iulie 11th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre