Loading...
CCR zdrobește elanul PSD-ALDE în privința legilor Justiției: mai multe modificări au fost declarate neconstituționale! | Circul Politic

CCR zdrobește elanul PSD-ALDE în privința legilor Justiției: mai multe modificări au fost declarate neconstituționale!

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat, marti, ca judecatorii s-au pronuntat doar asupra statutului judecatorilor si magistratilor.

CCR cere redefinirea erorii judiciare si a relei credinte, dar si a gravei neglijente, modificari care au starnit o puternica reactie din partea magistratilor si a societatii civile, fiind considerate drept instrumente de presiune.

„Solutiile au fost de respingere, ca inadmisibile, a unor texte care se refera mai ales la nemotivarea criticilor. Am admis o serie de critici intrinseci la mai multe texte din cuprinsul legii. Unele din aceste critici care vizau mai ales raspunderea magisratului au fost admise si am cerut redefinirea erorii judiciare, a relei credinte si a gravei neglijente”, a declarat Dorneanu.

Seful CCR a mentionat ca va emite un comunicat de presa in care va mentiona toate modificarile facute de PSD-ALDE care au fost declarate ca neconstitutionale.

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis sa amane pentru 13 februarie discutiile privind modificarile aduse Legii 317/2004 privind organizarea CSM.

Sursa: aktual24.ro

CCR zdrobește elanul PSD-ALDE în privința legilor Justiției: mai multe modificări au fost declarate neconstituționale! was last modified: ianuarie 30th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close