CE E FRUMOS SI PREMIERULUI ROMANIEI II PLACE! Cum arata sexy-braileanca de doar 27 de ani care l-a insotit pe prim-ministrul Mihai Tudose in China?

986

In ultimii ani, presa a alocat spatii ample ascensiunii rapide de care a avut parte frumoasa Catalina Ene, considerata una dintre „protejatele” lui Mihai Tudose, scrie stirilekanald.ro.

Catalina Sorina Ene (27 de ani) este o tanara sexy din Braila care s-a remarcat pentru prima data acum 6 ani, in emisiunea concurs „Burlacul”, cand a fost eliminata inca din primele faze. Potrivit presei locale, insa, Catalina  este insa una dintre „protejatele” lui Mihai Tudose (50 de ani), proaspat desemnat prim ministru de catre presedintele Klaus Iohannis. In doua randuri ministru al economiei, Tudose a fost insotit in toamna lui 2015 de frumoasa Catalina chiar si in China, cu prilejul unei vizite oficiale de lucru a unor demnitari de la Bucuresti.

Catalina nu a venit insa pana in China din postura de vedeta tabloida, ci ca „angajată specialistă la Direcţia Guvernanţă Corporativă din Transelectrica”, o societate de stat aflata in directa subordonare a ministerului economiei, unde Tudose era ministru!

Chiar daca acum pozeaza mult mai sobru decat pe vremuri, Catalina a realizat in 2015 un pictorial foarte sexy, aratandu-si formele evidentiate de o rochie rosie si de un cadru natural superb. De mentionat ar fi si faptul ca atunci cand a concurat in emisiunea „Burlacul”, in 2011, Catalina Ene a marturisit ca ii plac lectura, calatoriile si fotografia, dar si ca e maestra in…contorsionism! 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos