Ce fasaiala! Gadea iar se bate cu pumnul in piept pentru premiile obtinute de Antena 3 la un festival la care castigi garantat o medalie daca platesti taxa de participare!

O noua performanta ”de aur” pentru jurnalistii Antena 3. In urma cu scurt timp, echipa emisiunii ”In Premiera” a obtinut o noua medalie de aur si doua medalii de bronz la New York Film Festivals de la Las Vegas, la categoria ”Documentar”,

De asemenea, echipele Antena 3 si Observator au mai obtinut trei nominalizari in finala festivalului pentru campania ”Observator – Romania copiilor casatoriti”, dar si pentru doua emisiuni ”Sinteza Zilei”. Printre acestea se numara si cea in care micuta Ana Maria a cerut presedintelui Klaus Iohannis gratierea mamei sale dupa ce aceasta a fost nevoita sa fure mancare.

”E foarte emotionant, pentru ca e un public viu si pentru ca inainte vorbesc mari, mari jurnalisti. Iti dai seama cat de puternice sunt si ce subiecte extraordinare, sunt niste subiecte cutremuratoare” a declarat Carmen Avram, la putin timp dupa decernarea premiilor.

”E o mare bucurie aici, toata lumea isi da seama ce satisfatie trebuie sa fie pentru niste ziaristi dintr-o tara mica precum Romania. E o uriasa bucurie. Carmen v-a spus cateva lucruri foarte importante. Este o confirmare a muncii pe care jurnalistii au facut-o in toti acesti ani de zile. Sinteza Zilei a fost nominalizata pentru talk-show-ul anului. Va mai aduceti aminte de Ana Maria, fetita femeii care a ajuns la inchisoare pentru ca a furat pentru a-i da copilului sa manance. Sentimentul pe care l-am avut este ca jurnalistii Antena 3 sunt respectati. Premiul acesta il dedicam tuturor celor care au fost alaturi de noi, in lupta pentru dreptate si adevar, tuturor telespectatorilor nostri” a spus Mihai Gadea.

Sursa: Antena 3

Ce fasaiala! Gadea iar se bate cu pumnul in piept pentru premiile obtinute de Antena 3 la un festival la care castigi garantat o medalie daca platesti taxa de participare! was last modified: aprilie 11th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre