Ce a hotarat BEC in cazul candidaturilor la europarlamentare ale PRM! Vezi aici lista partidelor acceptate!

798

Ce a hotarat BEC in cazul candidaturilor la europarlamentare ale PRM! Vezi aici lista partidelor acceptate!BEC a respins candidaturile la europarlamentare ale PRM, atat cele depuse de Corneliu Vadim Tudor, cat si cele depuse de Gheorghe Funar.

El a precizat ca lista de candidati depusa de Corneliu Vadim Tudor in numele PRM a fost respinsa dupa ce a fost analizata pe fond, in timp ce lista de candidati depusa de Gheorghe Funar a fost respinsa pentru ca acesta nu avea calitatea pentru depunerea de candidaturi in numele PRM.

De asemenea, au fost respinse candidaturile depuse de Partidul Verde, Partidul Ecologist Roman si Noua Republica, Partidul Alianta Socialista, Alianta Nationala a Agricultorilor, Partidul Dreptatii Sociale.

Totodata, in sedinta BEC a fost respinsa candidatura independenta a lui Mircea Diaconu.

Biroul Electoral Central a admis, miercuri, listele de candidati depuse de alianta PSD-UNPR-PC, PNL, PDL, PMP, UDMR, PP-DD, Forta Civica si PNTCD a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.

Muhulet a mentionat ca in cazul PNTCD a fost adoptata o decizie de admitere partiala a listei de candidati.

El a precizat ca una dintre candidaturile depuse de PNTCD a fost invalidata, respectiv cea a Mariei Stavrositu, care nu a depus in dosarul de candidatura declaratia de colaborare sau nu cu fosta Securitate.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos