Ce îi urează Victor Ponta lui Traian Băsescu

234

Întrebat dacă i-a cumpărat vreun cadou preşedintelui Traian Băsescu de ziua de naştere a acestuia, Victor Ponta a răspuns:  „Nu, dar cred că este normal şi civilizat, între instituţii, în mod sigur Serviciul de protocol al Guvernului va transmite mâine (n.r.- duminică) scrisoarea de felicitare!”.

  La întrebarea dacă în ultima perioadă a mai comunicat instituţional cu preşedintele Traian Băsescu, Victor Ponta a răspuns afirmativ, precizand că „nu se pune problema vreunui blocaj”.

  „Sigur că da, pe toate temele care ţin de activitatea instituţională între preşedinte şi primul-ministru. După cum ştiţi foarte bine sunt acţiuni de politică externă, sunt decrete pe care trebuie să le semnăm amândoi. Nu se pune problema vreunui blocaj”, a precizat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a participat, sâmbătă, la ceremonia de semnare a ordinului de începere a lucrărilor de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă din
Alexandria, judeţul Teleorman, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos