Ce lovitura ii da Firea lui Ponta: ”E ca un coleg ratacit”!

Victor Ponta nu mai contenește cu atacurile la adresa lui Liviu Dragnea. El prevede că PSD nu va avea un viitor prea bun sub conducerea actualului președinte și avertizează că partidul are ”un „Carmaci” care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal!”.

Gabriela Firea, fostă purtătoare de cuvânt a alianței PSD-UNPR- PC, a spus, la Antena 3, că Ponta e ”un coleg rătăcit”. Ea îi transmite fotului său șef că dacă pleacă din partid, nu va beneficia de același suport pe care îl primește de la social-democrați, scrie stiripesurse.ro.

”E ca un coleg rătăcit. Mă feresc de replicile acide. El îi ajută pe adversarii noștri, dându-le muniție. Să redevină omul de echipă pe care îl știu, omul de construcție. Să își aducă aminte că nu a fost dat afară din partid, nu a fost decapitat. El ne-a anunțat pe Facebook că renunță la poziția de președinte al PSD. Și actualul președinte, Liviu Dragnea, a aflat tot de pe Facebook. Nu a fost lichidat politic, ca alți lideri ai PSD, prin coaliții obscure. A fost un copil răsfățat, pentru că are calități umane și politicie și ar trebui să înțeleagă că acest partid i-a oferit maximum din cât putea să îi ofere. Are anumite responsabilitități și trebui să fie aproape de noi. Nu va fi apreciat în afara PSD mai mult decât o facem noi. Are un loc important în familia pesedistă. În afara partidului nu va beneficia de aceeași apreciere, solidaritate. Să devină mai dornic de colaborare cu noi, să aibă o relație bună cu Liviu Dragnea.”, a declarat Firea.

Ce lovitura ii da Firea lui Ponta: ”E ca un coleg ratacit”! was last modified: martie 28th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre