Cea mai rusinoaza ipostaza! Dancila are nevoie de interpret pentru a vorbi cu presedintele Parlamentului, dupa 10 ani petrecuti la Bruxelles!

„Cea mai rusinoasa ipostaza: dupa aproape un deceniu in Parlamentul European, Viorica Dancila are nevoie de o interpreta pentru a vorbi cu presedintele Parlamentului, fostul ei coleg Antonio Tajani. Tajani, italian, poate sa-i vorbeasca in franceza, engleza, spaniola, italiana, la alegerea ei.

Romania preia la 1 ianuarie 2019 presedintia UE, scrie jurnalistul Dan Alexe pe Facebook.

De asemenea, si europarlamentarul Muresan subliniaza faptul „ca in zilele noastre interpretii se mai folosesc la intalniri cu politicieni din China, Vietnam sau Iran, dar nu se mai folosesc la intalnirile intre europeni. Cu o singura exceptie. Presedintele Parlamentului European vorbeste fluent italiana, spaniola, engleza si franceza. Toate acestea nu i-au fost suficiente pentru a se intelege cu Viorica Dancila”.

Cea mai rusinoaza ipostaza! Dancila are nevoie de interpret pentru a vorbi cu presedintele Parlamentului, dupa 10 ani petrecuti la Bruxelles! was last modified: octombrie 3rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close