Cel mai JENANT moment al mitingului de la Targoviste i-a apartinut unei ACTRITE care i-a adus ODE fierbinti lui Grindeanu!

952

Mitingul PSD de la Targoviste a avut parte si de o prezenta mai exotica. O actrita a tinut sa isi manifeste inflacarat sustinerea fata de liderii PSD si de premierul Grindeanu.

Actrita a fost prezentata de insusi liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu: „Avem aici o persoana cu totul speciala. Este o actrita cunoscuta si respectata, Camelia Varga, actor la teatrul Bulandra”.

Actrita a sustinut un discurs inflacarat, in care nu a uitat sa le multumeasca liderilor judetului.

„Ma numesc Camelia Varga, sunt actrita. Si, da, sustin Guvernul Grindeanu. Din mai multe motive. Insa acum va voi vorbi in calitate de actor. 30 de ani a fost umilita aceasta categorie de oameni. Dupa 30 de ani de zile, cineva s-a gandit la actori si la artisti. Cine? PSD! Mai mult, cine s-a gandit? PSD a mai fost la putere, puteti spune. Da, asa este, dar de data asta cine s-a gandit? Guvernul Grindeeeeeeeanuuuuuuu!

Aveti aici oameni care va prezinta, eu nu sunt din Targoviste decat de un an de zile. Am fost in multe orase din tara, sa fiti mandri ca aveti in frunte oameni inteligenti si harnici care vor sa aduca acest judet in fruntea tarii. Bravo, sustinem Guvernul Grindeanu”, s-a manifestat Camelia Varga pe scena din fata manifestantilor PSD. Ea a fost apoi felicitata de Tutuianu si Robana Plumb pentru acest discurs, scrie aktual24.ro.

Vezi discursul aprins al actritei de la minutul 35:

Discursul unui lider PSD Argeș la mitingul pro-guvern de sâmbătă seară.Vedeți aici întregul reportaj de la manifestația care a avut loc în centrul Piteștiului: http://adev.ro/olm24x

Publicată de Adevărul pe Duminică, 19 februarie 2017

Camelia Varga este actrita la teatrul „Tony Bulandra” din Targoviste. Ea a mai aparut si in filmul „Magii” al lui Ion Carmazan si in serialul „Lectii de viata” de la Pro TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos