Cel mai penibil Executiv! Viorica Dancila a ratat intalnirea cu Jean Claude Juncker! Explicatiile marionetei de la Palatul Victoriei

321

Premierul Viorica Dancila nu a ajuns la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker. Guvernul da vina pe SPP pentru acest lucru.

„Urmare a unor informatii publicate in spatiul public referitoare la asa zisa intarziere a premierului Viorica Dancila la intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presa al Guvernului face urmatoarele precizari:

Protocolul Guvernului Romaniei a fost informat de Reprezentanta Delegatiei Comisiei Europene in Romania ca aeronava cu care se deplaseaza in Romania presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Baneasa, la ora 18.30, informatii confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dancila a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Baneasa.

La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anuntat de catre directorul Aeroportului Baneasa ca aeronava cu care vine in Romania presedintele Comisiei Europene este posibil sa aterizeze mai devreme decat ora anuntata initial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dancila a intrat in Aeroportul Baneasa.

Insa SPP a preluat in coloana oficiala delegatia presedintelui Comisiei Europene de la scara avionului si a plecat spre hotelul la care urma sa fie cazata.”

Intrevederea ar fi trebuit sa aiba loc la ora 18.00. Dancila si Juncker aveau programata o discutie de 15 minute la salonul oficial al Aeroportului Otopeni. Juncker a sosit la Bucuresti pentru a participa la summit-ul celor Trei Mari, scrie Digi24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos