Cele mai neinspirate sloganuri de campanie pentru alegerile parlamentare 2012!

843

Inainte sa isi convinga alegatorii, candidatii la alegerile parlamentare ii amuza involuntar cu fel de fel de sloganuri, care mai de care mai neinspirate.

Ideile de campanie pentru alegerile parlamentare din 2012 au depasit granite noi ale umorului involuntar. Candidatii au recurs la sloganuri inspirate din folclor, de clisee sau de propriul job, iar rezultatul a fost pe masura.

Gheorghe Udriste, candidat ARD in sectorul 6, s-a inspirat pentru sloganul de campanie din propriul CV. Fost director la Metrorex, el s-a gandit ca cel mai bine l-ar reprezenta sloganul: „Udriste, Omul Metrou!”.

Nu este singurul care si-a ales sloganul dupa ultima functie detinuta. Vasile Ciornobreve, candidat PP-DD si sef de gara, transmite un mesaj clar electoratului: Prindeti ultimul tren!

Inedit este si felul in care colegul sau de partid, Ilie Potecaru, a ales sa se adreseze alegatorilor, scurt si cuprinzator. Hotarat, Potecaru spune: S-o facem!

Cei din PRM au ales sloganuri din popor. Mariana Anghel, care doreste un loc de deputat, vrea sa isi castige alegatorii cu un vers dintr-un cantec popular: „Veniti romani sa cerem drepturi”.

Teodor Paleologu a luat in ras toata aceasta poveste cu sloganul electoral. „Fiti spartanii mei. Dar ca Leonida la Termopile”, a declarat acesta. De altfel, candidatul ARD ironiza si el campania de anul acesta: „Romanian Gay Parade: peste tot in oras numai afise cu cate doi barbati…”, a comentat pe pagina sa de Facebook.

Campania electorala a inceput vineri, 9 noiembrie si se va incheia pe 8 decembrie, ora 7.00. In acest interval, vor concura pentru favorurile electoratului 2.308 de candidati pentru cele 452 de posturi de parlamentari (315 in Camera Deputatilor si 137 in Senat). Acestora li se vor adauga 18 deputati care reprezinta organizatiile minoritatilor nationale, care vor concura si ei in alegeri, dar sunt alesi la nivel national daca obtin un numar minim de voturi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos