Celebru actor îi face praf pe Liviu si Viorica: „Domnu’ viorica, nu esti tu proasta. Cretin a ala de te-a pus in fruntea guvernului”

Cunoscutul actor Florin Calinescu i-a mitraliat pe Liviu Dragnea şi Viorica Dancilă pentru gafele pe care le comit in administratia tarii, dar îi găseşte circumstanţe atenuante… şi spune că de vină e ”cretinul ăla de te-a pus în fruntea Guvernului”.

El îi cere Vioricăi Dăncilă să-și demită consilierii, pe Anca Alexandrescu și Darius Vâlcov, iar apoi să plece și ea. ”Domnu’ viorica, nu esti tu proasta. Cretin a ala de te-a pus in fruntea guvernului. Nici in Chaplin, nici in Stan&Bran, nici in nimeni, nu am vazut faza ca aia cu scaunele, de o facusi acu’ pân Spania.
Domnu’ viorica, da-i dracu’ afara pā toti consilierii, în frunte cu alexandreasca si vâlcov. Nu vezi cā te compromite?
Si p-orma dā-te si tu.
Sa moara livulica de bubā…
Io am crezut ca te chemase regele espaniol sa ii faci curat pân odāi, un chec, o sarmala, ceva…si dupa, sā-l intrebi: muy e bien?
Nasol e ca la saracia d-acolo nu vezi nici un euro. Cel mult vreo doi iglesiasi.
In alta ordine de idei, gata vacanta, asa ca livulica, ai em bec!”, susține Florin Călinescu.

Celebru actor îi face praf pe Liviu si Viorica: „Domnu’ viorica, nu esti tu proasta. Cretin a ala de te-a pus in fruntea guvernului” was last modified: septembrie 9th, 2018 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre