Cenzura marca PSDragnea! Judecatorul Danilet anunta ca este anchetat si judecat in legatura cu postarile de pe Facebook!

318

Judecatorul Cristi Danilet a anuntat, miercuri, ca a trebuit sa se prezinte in fata CSM pentru a fi judecat in legatura cu postarile critice la adresa lui Tudorel Toader de pe Facebook. Danilet a dezvaluit ca Inspectia Judiciara a declansat mai multe anchete in legatura cu postarile sale.

„Sunt chemat la CSM pentru a raspunde la o acuzatie care s-a adus impotriva mea, urmare a unor postari pe Facebook impotriva ministrului Toader. S-a facut o investigatie disciplinara, s-a ajuns la concluzia ca atunci cand am vorbit ceva rau de ministrul Toader nu am incalcat legea statutului magistratilor, dar posibil ca am incalcat codul nostru deontologic. Si pentru a raspunde la posibila incalcare, sunt astazi chemat la CSM sa imi prezint apararile si sa fiu judecat, sa se stabileasca daca am incalcat sau nu codul deontologic.

Daca se va considera ca nu, plec acasa linistit, bucuros ca am cheltuit banii de avion dus-intors. Daca se spune ca am incalcat codu deontologic, atunci hartia aia se duce la dosarul meu personal si la o eventuala dorinta a mea de a promova in functie voi fi blocat un numar de ani”, a declarat Danilet intr-un interviu pentru hotnews.ro.

Danilet a precizat apoi pentru Clujust.ro ca in ultimul an au fost mai multe sesizari din oficiu ale Inspectiei Judiciare cu privire la postarile de pe Facebook.