PDL cere demisia imediata a ministrului de Externe, urmare a modului de actiune a MAE in cazul accidentului din Muntenegru!

611

1titusPDL cere demisia imediata a ministrului de Externe, Titus Corlatean, pentru incompetenta si lipsa procedurilor la nivelul MAE in cazul accidentului din Muntenegru, a declarat presedintele PDL, Vasile Blaga.

Blaga a spus, dupa sedinta BPN al partidului, ca transmite in numele PDL sincere condoleante familiilor care au avut victime in tragedia din Muntenegru si ca nu poate sa nu remarce „noile dovezi de incompetenta ale autoritatilor romane, care au reactionat extrem de tarziu in aceasta situatie”.

„As dori ca in numele PDL sa transmitem sincere concoleante familiilor care au avut victime in tragedia din Muntengru. Suntem alaturi de fiecare familie care si-a pierdut pe cineva grav si alaturi de cei care s-au accidentat, unii dintre ei fiind intr-o situatie grava. Pe de alta parte, nu putem sa nu remarcam noile dovezi de incompetenta ale autoritatilor romane si faptul ca au reactionat extrem de tarziu in aceasta situatie”, a spus Blaga.

El a adaugat ca nu este prima data cand se intampla acest lucru, amintind de tragedia din Algeria, unde MAE condus de Titus Corlatean s-a comportat la fel, „dand dovada de cinism si incompetenta crasa”.

„In aceasta situatie, la doua ore dupa ce ministrul Corlatean trimitea comunicate referitoare la excelentele lui calitati de fotbalist, aflam ca premierul a fost informat dupa cinci ore, nu de dansul, ci de Raed Arafat. Asta spun comunicatele oficiale”, a aratat Blaga.

El a adaugat ca, „dandu-si seama de ridicolul in care se afla, Guvernul foloseste aceasta tragedie ca un element electoral”.

„Cerem in aceasta cauza demisia imediata, pentru incompetenta si lipsa de procedura la nivelul MAE, a domnului ministru de Externe Titus Colatean”, a adaugat Vasile Blaga.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos