PDL cere demisia de urgenta a lui Liviu Dragnea din functia de ministru!

463

1Alexandru NazareDeputatul PDL Alexandru Nazare a declarat ca PDL solicita demisia de urgenta din functia de ministru al Dezvoltarii a lui Liviu Dragnea, potrivit agerpres.ro.

„Data fiind trimiterea in judecata a ministrului Dragnea (Liviu Dragnea – n.r.) PDL solicita demisia imediata a acestuia. Mai mult decat atat, ministrul Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale, are un rol foarte important, din cate am studiat Acordul de parteneriat (acord cu CE – n.r.), in structura fondurilor europene, si data fiind trimiterea in judecata a acestuia ii cerem demisia imediata”, a declarat Alexandru Nazare.

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii, a fost trimis in judecata, alaturi de alte 74 de persoane, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in dosarul privind fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare de procurorii DNA pe 6 septembrie 2012, pentru ca ar fi pus la punct un sistem national de influenta prin care ar fi fraudat votul la referendumul din 29 iulie, folosind zece metode, printre care votul multiplu, turismul electoral, falsificarea de semnaturi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos