Cezar Preda: Aparitia halucinanta si incoerenta a lui Antonescu e raspunsul disperat la santajul lui Ponta

498

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a declarat ca Antonescu a avut o aparitie halucinanta si incoerenta prin care a raspuns in primul rand santajului lui Victor Ponta.

Crin Antonescu, in ura sa sincera fata de Traian Basescu si fata de statul de drept, a avut o aparitie halucinanta, incoerenta. El a raspuns aseara in primul rand santajului lui Victor Ponta cu privire la durata sederii sale la Cotroceni. Victor Ponta, in schimbul ramanerii lui Antonescu inca doua saptamani la Cotroceni, i-a cerut si a obtinut Ministerul de Externe„, a precizat Cezar Preda.

In opinia lui Preda, Ponta nu mai are absolut niciun motiv legal de a nu inchide referendumul, „iar Antonescu este disperat in incercarea de a mai ramane pana pe 31 august la Cotroceni”.

„Aceasta este explicatia iesirii sale nervoase, nu atat asupra lui Traian Basescu si asupra institutiilor fundamentale ale statului, lucru pe care le stiam, cat mai ales pentru atitudinea lui Victor Ponta, aceea de a inchide referendumul si criza, fara a-si atinge obiectivul, care are ca efect plecarea sa din politica”, a mai precizat Cezar Preda.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos