Cezar Preda: Basescu ne-a apreciat ani la rand si apoi s-a saturat de noi!

585

1cezar predaVicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat ca, in opinia sa, curtoazia pe care seful statului o manifesta fata de Guvernul Ponta este marca Traian Basescu, spunand ca presedintele i-a apreciat ani la rand si pe democrat-liberali, apoi s-a saturat de ei.

„Este o confuzie in a aprecia Guvernul pentru ceea ce de fapt a decis piata economica. Curtoazia pe care o face Basescu Guvernului Ponta este marca Traian Basescu. Si pe noi ne-a apreciat ani la rand si apoi s-a saturat de noi”, a precizat vicepresedintele PDL.

Cezar Preda crede ca ceea ce s-a intamplat luni seara la depunerea juramantului de catre noul ministru al Justitiei „risipeste orice dubiu asupra excelentelor relatii dintre premierul Ponta si presedintele Basescu”.

„Este clar ca razboiul procurorilor a trecut. Imi doresc ca aceasta intelegere intre presedintele Basescu si Guvern sa continue pentru rezolvarea marilor probleme ale Romaniei de pe agenda curenta: cresterea preturilor, falimentul intreprinderilor, restituirea proprietatilor”, a adaugat Cezar Preda.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la dupa juramantul de investire al noului ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, ca este o surpriza faptul ca pe primele doua luni ale anului s-a inregistrat, pentru prima data de la Revolutie, un sold pozitiv al comertului exterior.

„As vrea sa profit de onoarea pe care o am sa fie Guvernul aici si sa observ ca pe primele doua luni ale anului este pentru prima data cand avem un sold pozitiv al comertului exterior, cred ca prima data de la Revolutie. Sigur, unii dintre dumneavoastra or sa se mire de cum s-a intamplat. S-au cumulat efectele in timp si iata ca reusim sa reducem deficitul de cont curent, chiar sa avem surprize ca cele de pe primele doua luni ale anului”, a afirmat presedintele Traian Basescu, in discursul sau de la Palatul Cotroceni dupa depunerea juramantului de catre Cazanciuc.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos