Cezar Preda: Ponta nu mai are nicio sansa sa fie premier dupa alegerile din decembrie

598

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat ca Victor Ponta nu mai are nicio sansa de a ramane premier dupa alegerile din decembrie, mentionand ca USL trebuie sa-si caute un nou lider.

Intrebat ce sanse are Victor Ponta sa ramana prim-ministru dupa 9 decembrie, Preda a rapuns, intr-un interviu la RFI: „Nici o sansa! Si eu nu sunt un om care sa spuna niste lucruri ca sa atace sau ca sa arate ca este in Opozitie. Domnul Ponta nu mai are nici o sansa!”.

„Am spus acum doi ani de zile, cand discutam cu lideri politici ai PSD-ului, ca Adrian Nastase in plan european este un om mort, cu ghilimelele de rigoare. El este viu inca in Romania. S-a dovedit pana la urma ca am perfecta dreptate, pentru ca eu stiu care e perceptia diplomatiei europene si a politicii europene. Iar acum va spun, Victor Ponta nici nu mai exista in Europa! Si nu o spun ca sa ma bucur, ca e un om tanar si mie pana la urma imi pare rau de oamenii care incearca sa-si construiasca o cariera. Dar modul cum s-a pozitionat el, cu plagiatul pentru care nu-l iarta nimeni in Europa… poate sa mai faca sapte comisii in Romania! Toata Europa e convinsa ca el a plagiat si ca trebuie sa plece, iar eu cred ca USL-ul trebuie sa-si caute un nou lider”, afirma prim-vicepresedintele PDL.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos