Cezar Preda: PSD ar ramane fara partid daca integritatea ar fi un principiu de nominalizare a candidatilor

494

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca declaratiile lui Victor Ponta privind nominalizarea candidatilor PSD pe criterii de moralitate nu sunt adevarate si ca in selectia candidatilor social-democrati vor prima interesele PSD, nu va prima integritatea.

“Ponta minte cum respira, vor prima interesele PSD, nu va prima integritatea, altfel, PSD ar ramane fara partid. (…) Daca ar fi pe criterii de moralitate, inseamna ca nici Victor Ponta nu se va califica pentru un post”, a declarat prim-vicepresedintele PDL.

Cezar Preda a afirmat ca nu acelasi lucru se va intampla cu alianta de centru-dreapta care va finaliza duminica seara programul comun in cadrul caruia Comisia de etica va fi pilonul principal.

“In partea de reprezentare, principalul pilon al nostru este Comisia de etica, in care Monica Macovei este presedinte, iar din partea noastra este Theodor Stolojan, ca membru. Este clar ca filtrul acesta este cel mai important si noi trebuie sa finalizam reprezentativitatea acestei aliante dupa ce comisia aceasta isi va da verdictul”, a mai spus Cezar Preda.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos