Chermeză cu mai marii PSD-ului la Iași în cinstea primului nepot al penalului Gheorghe Nichita!

477

Bucurie mare în familia fostului primar al Iaşiului, Gheorghe Nichita. Acum câteva săptămâni, fiica sa cea mică, Ilinca, a adus pe lume un băieţel. E primul nepot al celui care a condus capitala Moldovei timp de 14 ani, iar Gheorghe Nichita e mai mândru ca niciodată că a devenit bunic. 

Nichita, rămas fără funcţia de primar din cauza obsesiei amoroase pentru amanta sa, Adina Samson, va organiza o super-petrecere, sâmbătă, pentru nepotul său. Cumetria va avea loc la Capitol Ballroom şi la ea au fost invitaţi mai-marii din PSD. Naşa celui mic va fi chiar Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, care îl va creştina pe noul membru al familiei Nichita alături de soţul său, Dan.

De altfel, Dan şi Rovana Plumb au fost naşi de cununie şi la nunta Ilincăi Nichita cu Cosmin Livezeanu, care a avut loc în 2014 şi la care s-a adunat spuma din PSD: Liviu Dragnea, Victor Ponta, Gabriela Firea sau Doina Pană au fost atunci printre invitaţi.

Mai mulţi lideri din PSD au fost invitaţi şi acum la cumetria nepotului lui Nichita, printre cei care au confirmat, până acum, fiind Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al partidului.

La nunta de acum trei s-au strâns între 400.000 şi 500.000 de euro, potrivit unor calcule ale presei locale. S-au luat în considerare declaraţiile mai multor nuntaşi, care au declarat că darul a variat între 500 şi 700 de euro, şi s-a înmulţit cu numărul participanţilor, în jur de 600. La petrecere au fost prezenţi, pe lângă premierul de atunci Victor Ponta, vicepremierii, la acea vreme, Liviu Dragnea şi Gabriel Oprea, dar şi alţi opt miniştri: Rovana Plumb, Nicolae Bănicioiu, Remus Pricopie, Eugen Teodorovici, Aurelia Cristea, Gabriela Szabo, Doina Pană şi Robert Cazanciuc.

Nichita este acum consilierul şefului Consiliului Judeţean Iaşi

Gheorghe Nichita este în prezent consilierul personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa. Nichita este şi judecat în două dosare de corupţie.

Nichita a fost trimis în judecată de DNA în 2015. În rechizitoriu se arată că primarul Iaşului a făcut o pasiune pentru Adina Samson, pe care o urmărea prin intermediul poliţiştilor locali şi a detectivilor prin tot oraşul, dar şi în vacanţele din ţară sau străinătate.

După ce a fost arestat, Adina Samson a plecat din ţară şi s-a căsătorit în Germania, au precizat surse din anturajul său.

Gheorghe Nichita a candidat pentru un post de deputat la ultimele alegeri, însă a pierdut într-un mod ruşinos. El mai este judecat într-un alt dosar, pentru luare de mită.

Sursa: cancan.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos