Chirica il scoate din MINTI pe Dragnea din nou! Dupa PSD Timis si Caras-Severin, PSD Iasi anunta ca il sustine pe Grindeanu: ”Cu sprijinul politic si uman necesar, guvernul poate avea rezultatele pe care le dorim cu totii!”

399

Organizatia Municipala a PSD Iasi anunta ca il sustine pe Sorin Grindeanu in functia de premier. Conduvcerea PSD a incercat in mod repetat, in ultimele zile, sa il convinga pe Grindeanu sa demisioneze, scrie aktual24.ro.

„Organizatia Municipala Iasi a Partidului Social Democrat il sustine pe domnul Sorin Grindeanu si Guvernul PSD-ALDE pe care acesta il conduce in vederea punerii in aplicare a Programului de Guvernare ales de romani in decembrie 2016. Organizatia Municipala a PSD Iasi considera ca pentru a performa si a obtine rezultate, Guvernul trebuie sprijinit politic, in special de catre conducerea partidului si parlamentarii PSD, formatiune care a propus actuala formula guvernamentala.

Atat Guvernul, cat si Parlamentul si intreaga Romanie au nevoie, in primul rand, de stabilitate, pragmatism si disponibilitate de dialog si cooperare astfel incat asteptarile legitime ale cetatenilor sa poata fi implinite.

Organizatia Municipala Iasi considera ca PSD trebuie sa evite conflictele interne si disputele publice pe marginea guvernarii, iar eventualele disfunctii si imperfectiuni in activitatea politica, ca si in cea guvernamentala trebuie discutate si rezolvate cu sinceritate si responsabilitate.

Organizatia Municipala Iasi a PSD considera ca toti membrii partidului trebuie sa faca eforturi pentru ca formatiunea politica sa evite o premiera trista, cu efecte de imagine greu de anticipat, in care un partid care a castigat alegerile sa isi indeparteze propriul Guvern la mai putin de jumatate de an de la investire fara un motiv bine fundamentat.

Organizatia Municipala Iasi a PSD are incredere in competentele si in buna credinta a domnului Sorin Grindeanu si are certitudinea ca, cu sprjinul politic, dar si uman necesar, acesta si echipa sa de la Palatul Victoria pot avea rezultatele pe care ni le dorim cu totii”, anunta PSD Iasi intr-un comunicat de presa.

Pana in acest moment si-au mai anuntat sprijinul pentru Sorin Grindeanu organizatiile din Timis si Caras-Severin.