Loading...
Chirică va contesta decizia de excludere din PSD: ”Vreau să aflu de ce se comit astfel de abuzuri la comanda lui Dragnea!” – Circul Politic

Chirică va contesta decizia de excludere din PSD: ”Vreau să aflu de ce se comit astfel de abuzuri la comanda lui Dragnea!”

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD de organizația județeană a PSD Iași. Chirica susține că totul s-a făcut la ordinul lui Liviu Dragnea, dar anunță că va contesta decizia, pentru că, în conformitate cu statutul PSD, singura organizație care are dreptul să-l excludă din PSD este organizația municipală a PSD Iași.

”Prin această decizie a ratat o parte din PSD posibilitatea de a avea în portofoliu primăria Iași, ca primărie a PSD. Ceea ce s-a întâmplat astăzi a fost doar o furtună într-un pahar cu apă. Eu le-am explicat celor din conducerea județeană a PSD că o decizie de excludere poate fi luată doar de organizația municipală, organizație care și-a exprimat susținerea pentru mine și le mulțumesc încă o dată pentru acest lucru.

Este evident o comandă politică venită de la București, din partea lui Liviu Dragnea. Nu numai că contest această comandă politică și vreau să aflu de ce se încalcă statutul PSD, de se comit astfel de abuzuri.

Nu putem vorbi despre democrație în interiorul PSD și acest lucru s-a transmis în organizațiile județene. Nu în toate organizațiile, pentru că mai sunt și organizații verticale. Cu siguranță nu putem să vorbim despre democrație în interiorul PSD, pentru că există un grup de oameni care nu fac altceva decât să-i facă pe plac domnului Dragnea”, a declarat Mihai Chirica, la Realitatea TV.

Sursa: stiripesurse.ro

Chirică va contesta decizia de excludere din PSD: ”Vreau să aflu de ce se comit astfel de abuzuri la comanda lui Dragnea!” was last modified: februarie 9th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close