Cine e cu adevarat Serban Nicolae, aparatorul tuturor coruptilor din Romania? Detalii picante din tineretea sa au iesit la iveala!

1777

Serban Nicolae (48 de ani) este unul dintre politicienii PSD cu o notorietate ridicată, însă acesta a devenit cu adevărat celebru după ce a depus amendamente la legea grațierii, la scurt timp după ce sute de oameni au ieșit în stradă să conteste astfel de porniri politice.

Dar care este povestea din spatele politicianului Șerban Nicolae?

„Adolescenţa mi-a mărit „spaţiul de acţiune”. La şaisprezece ani am început să joc fotbal la juniorii de la Mecanică Fină Bucureşti, pe atunci o echipă importantă din Divizia B. Terenul era undeva pe malul lacului Pantelimon iar până acolo se ajungea fie cu o linie rapidă, autobuzul 322 de la Foişor, fie cu un tramvaiul 28, pe o singură linie, de la Granitul până la gara Căţelu. Cei mai mulţi coechipieri stăteau pe Pantelimon, de pe la blocul „Ambianţa” şi până pe la cinematograful „Cosmos””, a povestit Nicolae pe blogul său.

Parlamentarul, fost consilier al presedintelui Ion Iliescu, sustine ca a participat activ si la zilele fierbinti ale Revolutiei din decembrie 1989. „După terminarea liceului, în 1986, m-am angajat la Mecanică Fină – tatăl meu a lucrat aici din 1975 până în 1985 – şi apoi am plecat în armată. După armată am lucrat în secţia de aparate de măsură şi control, într-o echipă ce realiza prototipuri. Revoluţia m-a prins ca muncitor la această fabrică. Ieşit cu un mare număr de colegi pe 22 decembrie dimineaţa, m-am trezit că dirijez coloana către centrul oraşului şi chiar că o comand în faţa barajelor militare de la Ministerul Agriculturii şi apoi la intrarea spre strada Oneşti. Întors la fabrică, am fost chiar timorat de faptul că mi se cerea părerea în aproape tot ce ţinea de deciziile din acele zile, de la paza intreprinderii, până la cele mai diverse acţiuni!”, a marturisit Nicolae, citat de bugetul.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos