Mai mult

  Cine e in spatele luptei pentru gratierea coruptilor? Dezvaluirile unui renumit analist politic!

  9,524FaniÎmi place

  Consultantul politic Cozmin Guşă a afirmat, la Realitatea TV, privind proiectul de lege al graţierii că această discuţie nu trebuie purtată cu pasiune, ci cu înţelepciune şi că actuala majoritate parlamentară are interesul de a scăpa de rigorile legii.

  Conform acestuia, după ce s-a decis ca faptele de corupţie să nu mai fie graţiate, se va merge pe altă soluţie, se va linişti mulţimea din stradă, însă există o majoritatea formată din diferite partide care va vota în Parlament aceste prevederi, scrie stiripesurse.ro.

  „Discuţia despre amnistie şi graţiere este una care nu trebuie purtată cu pasiune, ci cu înţelepciune. Şi mai ales nu trebuie purtată de cei care doresc să avantajeze anumite cauzuri private. Societatea românească este bolnavă oricum. Este bolnavă din cauza minciunii, a răzbunărilor interpersonale, dar mai ales din cauza hoţiei generalizate. Românii se revoltă pentru că ei simt că aceste demersuri nu sunt pentru vindecarea societăţii româneşti. Graţierea, amnistia ar avea şi un fel de sorginte creştinească, numai că românii pricep foarte bine că parlamentarii pregătesc aceste legi în interes personal, că pe domnul Băsescu nu mila creştinească faţă de unii care suferă, faţă de femei în general l-au împins să facă amendamentele pe care le-a adus, ci pur şi simplu frica de şantajul pe care îl aplică asupra sa Elena Udrea, probabil într-un fel legitim din punctul de vedere al ei, având în vedere că ea consideră că ceea ce a săvârşit, dacă a săvârşit, a săvârşit în primul rând la îndemnul şi în beneficiul lui Traian Băsescu. Acest gen de mizerii simt românii atunci când ies ân stradă. Nu cred că au o problemă legată de faptul că ar fi graţiate o serie de persoane care s-au comportat bine în sistemul penitenciar, care venind în societate ar aduce o serie de beneficii economice”, a declarat Cozmin Guşă.

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...