Cine l-a facut ”om mare” pe Mihai Gadea? – ”A venit imbracat ca un popa adventist si mi-a propus sa faca o emisiune religioasa!”

734

Silviu Prigoană povesteşte cum, în urmă cu aproape un deceniu, Mihai Gâdea bătea la uşa Realităţii TV, post pe care omul de afaceri îl patrona la acea vreme, şi îi solicita să apară pe sticlă.

„Imi aduc aminte perfect de Gadea. A venit ca un popa adventist de sambata, propunandu-mi sa faca o emisiune religioasa. Mi-a zis ca el vrea sa vorbeasca despre venirea lui Isus pe pamant. I-am zis: Prietene, dar unde e stirea in chestia asta?! De 2000 de ani zice ca vine si nu a aparut. Pai, in televiziune nu merge treaba asa. Vino cu probe, cu imagini cu El pe pamant si mai stam de vorba. Aia e stirea, aia e noutatea. Gadea era un popa adventist. Unul care nu mananca deloc carne de porc si fumeaza pe sest cand nu-l vede nimeni”, a relatat Silviu Prigoana, pentru WOWbiz.ro.

Prigoană spune că a decis să îl angajeze pe Gâdea  să facă o emisiune.

„I-am facut un format cap-coada. Da, eu, asta cu picior de lemn l-am promovat si l-am ridicat. Dar nu-mi pare rau, asa am procedat cu mai multe persoane care astazi sunt celebre”, a spus Prigoană.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos