Cine sunt noii judecatori care vor prelua dosarul inculpatului Liviu Dragnea! Tragerea la sorti s-a finalizat

339

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a organizat, joi, noua tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori pentru anul 2018, asa cum a cerut Sectia pentru Judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Iata care este componenta noilor completuri. Acestea vor fi valabile doar pana la sfarsitul anului, pentru cazuri urgente, urmand ca la inceputul lui 2019 sa fie trase din nou la sorti, potrivit legii.

C1: Nenita Simona Cristina, Dragomir Ilie Iulian, Epure Constantin, Foitos Cristina, Ionut Matei

C2: Rog Tatiana, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana, Popa Rodica Aida, Enceanu Simona

C3: Vasile Francisca Maria, Cerbu Silvia, Bogdan Ioana, Alexandrescu Anca Madalina, Iancu Hermina

Tot joi, toate dosarele aflate pana acum in judecare la completurile de 5 judecatori vor fi distribuite celor nou alcatuite. Este vorba despre dosare precum cel al lui Liviu Dragnea- apelul in dosarul anagajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC)Teleorman, Sebastian Ghita – dosarul privind interventiile la varful Politiei si Parchetului Prahova, Victor Ponta – dosarul Turceni-Rovinari, cauza privindu-l pe actualul secretar general al Guvernului, Toni Grebla, dosarul lui Calin Popescu Tariceanu – cel privind marturia mincinoasa, cel de luare de mita al fostului ministru de Interne Cristian David David, precum si dosarul de coruptie al lui Sebastian Ghita si Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului.

Dosarele vor ramane insa pentru scurt timp la noile completuri pentru ca, avand in vedere ca mai sunt doua saptamani pana la finalul anului, sansele ca judecatorii sa si administreze probe sunt reduse, astfel ca, potrivit legii, la inceputul anului urmator va avea loc o noua tragere la sorti, iar dosarele vor fi distribuite din nou.

Aceasta a fost a treia tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru anul acesta.