Loading...
Ciolos critica guvernarea dupa ureche a PSD-ului: ”Cand incearca sa salveze pe cineva de Justitie, mai vin cu o crestere de salariu!” – Circul Politic

Ciolos critica guvernarea dupa ureche a PSD-ului: ”Cand incearca sa salveze pe cineva de Justitie, mai vin cu o crestere de salariu!”

Fostul premier Dacian Ciolos, fondatorul partidului Romania Impreuna (Ro+), a declarat, intr-un interviu ca actualii ministri din cabinetul Dancila nu isi stapanesc domeniul si au fost numiti pe criterii politice, si nu de competenta. El a vorbit inclusiv despre tenativele coalitiei de a modifica legile justitiei.

„Mi se pare ca oamenii care au fost numiti pe postul de ministri, o mare parte dintre ei, n-au fost alesi pe criterii de competenta in domeniul respectiv. Au fost selectati pe criterii de fidelitate politica, nu pe competente. Si asta nu o spun doar eu. Sunt oameni care nu-si cunosc domeniul pe care-l pastoresc. Nu am impresia ca acest Guvern functioneaza pe baza unui program articulat, ci pe baza unor decizii venite de la partid, decizii in care ministrii cred sau nu cred. Apoi apar petice, care se pun pe gaurile deciziilor venite de la partid.

Dupa o decizie legislativa intr-o directie, apar inca doua sau trei ordonante de urgenta care modifica decizia anterioara. E o guvernare dupa ureche. Nu se valorifica cresterea economica datorata mediului de afaceri. Politicienii de la guvernare folosesc resursa cresterii economice, dar nu pentru a crea bunastare, ci pentru a crea sinecuri. Cand mai incearca sa salveze pe cineva de Justitiei, mai vin si cu o crestere de salariu. E o guvernare pentru interesul unor grupuri. O sa platim cu totii. Sa nu mai ai investitii private aproape deloc, sa ai oameni care iti pleaca in continuare din tara cand tu ai crestere economica arata ca nu ne indreptam in directia buna”, crede Ciolos.

Sursa: Digi24

Ciolos critica guvernarea dupa ureche a PSD-ului: ”Cand incearca sa salveze pe cineva de Justitie, mai vin cu o crestere de salariu!” was last modified: aprilie 19th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close